Cestitka na ulasku u Pemijer ligu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prigodnim prijemom u pulskoj komunalnoj palaci obilježen je uspjeh ulaska u Premijer ligu rukometaša "Arene Jadrograd" predvodenih trenericom Slavicom Bonic i Upravom kluba. Rukometašima su cestitke uputili gradonacelnik Boris Miletic i zamjenik župana Vedran Grubišic, nadležni gradski procelnik Erik Lukšic te delegacije istarskog i gradskog Saveza sportova.

"Velike cestitke na ostvarenom rezultatu kojim se gradani ponose s vama", rekao je gradonacelnik na pocetku obracanja pulskim sportašima, koji su ove sezone podarili niz lijepih trenutaka, te dodao: "Vaši uspjesi najbolja su poruka mladima da se bave sportom i ovo je novi dokaz da Pula obiluje talentima. Uspjesi rukometaša najbolji su poziv gospodarstvenicima da ih podrže kako bi sacuvali ostanak u najboljem društvu."

Iako je trenerica Slavica Bonic jedina u Hrvatskoj koja vodi skupinu sportaša, u prvi je plan istaknula svoje igrace, koji su vec prihvacanjem žene za kormilom kluba pokazali velicinu.

"Svaki covjek može samo poželjeti ovakvu momcad koja obiluje vrlinama i kvalitetom koje su nam omogucile velicanstvenu atmosferu u ekipi i ostvarenje uspjeha. Igraci zaslužuju naklon i podršku kako bi bez stresova u Premijer ligi dostojno predstavljali grad, naglasila je trenerica novog premijerligaša, koji svoj rad bazira iskljucivo na domacim igracima.".


Podijeli: Facebook Twiter