Ceška - Grcka 2:1; Poljska - Rusija 1:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U utakmici 2. kola skupine A na Euru Ceška je na gradskom stadionu u Wroclawu pobijedila Grcku s 2:1 (2:0). Strijelci za Cešku bili su Jiracek (3) i Pilar (6), a za Grcku je zabio Gekas (53).

GRCKA: Chalkias (Sifakis, 23), Torosidis, Kyriakos Papadopoulos, Katsouranis, Holebas, Fotakis (Gekas, 46), Maniatis, Karagounis, Salpingidis, Samaras, Fortounis (Mitroglou, 71).

CEŠKA: Cech, Gebre Selassie, Kadlec, Sivok, Limbersky, Plašil, Hubschman, Jiracek, Rosicky (Daniel Kolar, 46 - Rajtoral, 90), Pilar, Baroš (Pekhart, 64).

Sudac: Stephane Lannoy (Francuska). Gledatelja: 38.000.

Na utakmici 2. kola skupine A na Euru Poljska i Rusija su u Varšavi igrale 1:1 (0:1). Za Poljsku je zabio Blaszczykowski (57), a strijelac za Rusiju bio je Džagojev (37).

Nakon dva kola na vrhu skupine A je Rusija s cetiri boda, druga je Ceška s tri, treca Poljska s dva, a posljednja, cetvrta Grcka s jednim.

POLJSKA: Tyton, Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch, Blaszczykowski, Dudka (Mierzejewski, 73), Polanski (Matuszczyk, 85), Obraniak (Brožek, 90+3), Murawski, Lewandowski.

RUSIJA: Malafejev, Anjukov, Berezucki, Ignaševic, Žirkov, Širokov, Denisov, Zirjanov, Džagojev (Izmailov, 79), Keržakov (Pavljucenko, 70), Aršavin.

Sudac: Wolfgang Stark (Njemacka). Stadion: Nacionalni stadion u Varšavi. Gledatelja: 50.000


Podijeli: Facebook Twiter