Cerovlje: Bježao pa se sudario s policijskim autom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog počinjenja više prekršaja, pazinska policija je prijavila 21-godišnjaka iz Pule, a nadležni prekršajni sud mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana.

U nedjelju oko 23.10 sati, u Cerovlju, policajci su uočili muškarca s kacigom koji je gurao motocikl. No, nakon što je primijetio policajce, muškarac je odbacio motocikl i pokušao pobjeći policiji na drugom motociklu, a prilikom bijega se i sudario s policijskim vozilom, nakon čega je nastavio bježati prema mjestu Previž.

Prolaskom kroz naselje, muškarac je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i sletio s ceste, nakon čega je nastavio bježati pješice. Policijski službenici uskoro su ga sustigli i uhitili. Iako kod sebe nije imao dokumente te je odbio dati osobne podatke, utvrđeno je da se radi o 21-godišnjaku. Mladić je također odbio alkotestiranje te je protiv njega, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o obveznim osiguranjima i više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter