Cernogoraz: Opel astra karavan za brojna putovanja

Giovanni Cernogoraz u svom novom sponzorskom automobilu
Giovanni Cernogoraz u svom novom sponzorskom automobilu

Giovanni Cernogoraz, olimpijski pobjednik iz Londona u streljačkoj disciplini trap, na jednogodišnje korištenje je dobio Opel Astru karavan, a ključeve prigodno oslikanog vozila, za što je dizajn osmislio studio "Sonda" iz Vižinade, Cernogorzu je uručio voditelj pulske poslovnice Autowilla Igor Krajcar.

Spomenuo je dobre karakteristike vozila, poput male potrošnje i prostranosti te istaknuo dobru suradnju autokuće sa sportašima koja traje već godinama.

- Za mjesec dana čeka me treće kolo svjetskog kupa na Cipru, pa četvrto kolo u Španjolskoj pa Mediteranske igre, Europsko i Svjetsko prvenstvo. Drago mi je da su u ovoj autokući prepoznali moje uspjehe i dali mi auto na korištenje jer će mi doista biti potreban za brojna putovanja, rekao je Giovanni Cernogoraz i zahvalio voditelju poslovnice.

Autokući je zahvalio i gradonačelnik Boris Miletić na tome što su, kako je rekao, kao društveno odgovorna kompanija prepoznali vrijednosti sporta.

- Ovo je primjer gdje ste prepoznali zlatnog olimpijca na kojeg je ponosna cijela Istra i Hrvatska, rekao je Miletić zaželjevši Cernogorzu još puno sportskih uspjeha. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ; M. ANGELINI) 


Podijeli: Facebook Twiter