Centrometal - Rovinj 3:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pobjednicka serija odbojkaša Rovinja zaustavljena je u Crecanu na brojci 12. Igraci trenera Marinica doživjeri su veceras neocekivan poraz od Centrometala pa je lako moguce da ce, nakon samo tri dana provedena na celu tablice, ponovno prepustiti vodecu poziciju igracima iz Osijeka koji sutra ugošcuju Varaždin.

Rovinjci su loše ušli u ovaj susret, nemotiviranom su i rastrganom igrom pokušali parirati raspoloženom domacinu, ali to nije bilo dovoljno niti za bod. Centrometal je poveo 8:3, potom i 17:9 koristeci slabu igru Rovinjaca u obrani i na prijemu servisa.

Pocetkom drugog su seta rovinjski igraci zaigrali bolje što je rezultiralo izjednacenjem na 4:4, ali je potom domacin preko brace Posavec i Vabeca nanizao šest poena i odjurio do drugog seta.

U trecem je setu domacin od samog pocetka bio siguran u svim segmentima igre ne ostavivši Rovinjcima prilike za povratak u mec.

Susret 21. kola Prve A lige odbojkaša: Centrometal - Rovinj 3:0 (25:16, 25:14, 25:18). Dvorana NGC Aton. Gledatelja 200. Suci: Pavicic i Ramic (oba Sisak).

CENTROMETAL: Kovac, Pudža, Vabec, Križanovic, Todorovic, M. Posavec, D. Posavec, Gotal, Pretran, Palinkaš, Putral, Harambašic.

ROVINJ: Stanisavljevic, Venier, Ivanic, Žufic, Sošic, Išek, Garic-Bissi, Ivankovic. (I. R.)


Podijeli: Facebook Twiter