Čekićem po kacigi stanodavca

Ilustracija (arhiva)
Ilustracija (arhiva)

Neriješeni odnosi 35-godišnjeg talijanskog državljanina i 53-godišnjeg Puljanina kod kojega je, neslužbeno doznajemo, bio podstanar, kulminirali su 15. srpnja navečer kada je mlađi muškarac udario starijeg čekićem za kamen po motociklističkoj kacigi.

Incident zbog kojega je 35-godišnjak koji u Puli boravi nekoliko godina u srijedu navečer završio u pritvorskoj jedinici PU istarske zbog sumnje u pokušaj teškog ozljeđivanja i prijetnju, dogodio se oko 20 sati u Ulici Bokokotorskog ustanka. 

Puljanin se nalazio na motociklu kada mu je 35-godišnjak svojim automobilom prepriječio put te izašao iz vozila i vičući vitlao čekićem za razbijanje kamena. U jednom je trenutku zamahnuo prema 53-godišnjaku i udario ga po kacigi prijeteći mu smrću. Na sreću, 53-godišnjak nije teže ozlijeđen, a 35-godišnjak je odveden u pulsku policiju na kriminalističko istraživanje. Prema neslužbenim informacijama, talijanski državljanin je Puljaninu kod kojeg živi (ili je živio) ostao dužan novac za najam stana. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter