Ceka nas zanimljiva modna godina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nitko nam ne može reci da 2010. nije bila odlicna modna godina. No, službeno smo ušli u 2011. i pravo je vrijeme da se upoznamo s trendovima koje cemo nositi u njoj.

I možemo reci kako ce godina koja je zapocela biti zbilja fenomenalna kad su zanimljivi trendovi u pitanju. Iako cemo još neko vrijeme uživati u zimskim trendovima oni proljetni su odlicni pa jedva cekamo novu sezonu! Bez dužeg uvoda donosimo vam najzanimljivije modne trendove za 2011.



Sedamdesete

Sjecate se odlicne serije Lude sedamdesete? Kostimi koje je ekipa nosila u njoj malo su modernizirani i opasno prednjace trendovima za 2011.



Minimalizam

Phoebe Philo je zapocela sa ovim trendom u modnoj kuci Celine u prošloj godini, a sad joj se pridružio velik broj dizajnera. Ciste linije, neutralni tonovi, bijela jednostavnost i pomalo futuristicki stil najavljeni su za proljece 2011.



Dugi komadi

Iako vecina preferira kratko, u novoj godini nositi cemo duge suknje i haljine. Maxi dominira pistama pa pretpostavljamo da ce dominirati i našim ormarima.



Šareni print

Veliki, upecatljivi i jako šareni print veseli nas za 2011. Proljece i ljeto cine se idealnima za tople i jarke boje, a printevi ce svaku od nas izdvojiti iz mase.



Zabava u kvartu

Velik broj dizajnera spojio je dvije upecatljive i jarke boje te tako uveo trend koji nas podsjeca na onaj koji se nosio u poznatim kvartovima New Yorka. Sjetite se primjerice Jennifer Lopez ili Alicie Keys i njihovih spotova u kojima nose upecatljive komade.



Pidžama party

Trend koji volimo vec neko vrijeme nosit ce se i u ovoj godini. Odjeca koja bi jako lako mogla proci pod donje rublje i pidžame može izgledati odlicno ako je znate kombinirati za vecernje, ali i dnevne prilike.


Podijeli: Facebook Twiter