"Cycling in Istria" i "ShareIstria" osvojili Zagreb

Sanel Isanović i Goran Načinović /Level52 primili nagradu za film 'Cycling in Istria' (Zagreb Tourfilm Festival)
Sanel Isanović i Goran Načinović /Level52 primili nagradu za film 'Cycling in Istria' (Zagreb Tourfilm Festival)

Prvi promotivni video DMC odjela za aktivni turizam koji djeluje pri Istarskoj razvojnoj turističkoj agenciji "Cycling in Istria" dobio je jučer na Zagreb Tourfilm Festivalu nagradu u kategoriji "Best Croatian film up to 7min". Na tom festivalu nagradu za najbolji video do tri minute dobio JE i video "ShareIstria" Turističke zajednice Istra.

"Cycling in Istria" sniman je prošle godine, a prikazuje MTB motive i prirodne ljepote Istre, odnosno spajanje biciklizma i biciklističkih sadržaja te ostalih motiva koji će privući goste u Istru. Riječ je inače o prvom u nizu videoclipova koji će prezentirati ponudu aktivnog turizma u Istri. Autor filma je Sanel Isanović, u produkciji labinskog Levela 52.

Kako nam kaže čelni čovjek DMC-a Martin Čotar, cilj je ovakvih videoclipova da budu na raspolaganju svim subjektima u Istri za promociju destinacije i njene ponude. Nakon ovog filma, DMC je izdao i video "Written in stone" za trail segment aktivnog turizma, a upravo se izrađuje novi biciklistički video namijenjen cestovnim biciklistima. Čotar najavljuje da će biti objavljen do kraja godine. Nagrađeni se videoclip može pogledati na službenoj web stranici DMC-a  www.istria-bike.com i www.istria-trails.com te istoimenim profilima na Facebooku.

Videouradak ShareIstria "sniman" je pak ove godine za potrebe promotivne kampanje istog naziva kojom je TZ Istre pozvao na Poluotok krajem proljeća i početkom ljeta ugledne blogere i korisnike socijalnih mreža s velikim brojem pratitelja i prijatelja. (B. BAN)


Podijeli: Facebook Twiter