"Catch me if you can" na Kamenjaku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Manifestacija "Catch me if you can!" održava se ove godine drugi put u uvali Školjić na Kamenjaku i trajat će do nedjelje, 3. studenog. Na rasporedu su četiri natjecanja u windsurfingu, kiteboardingu i skateboardu, a tijekom sva četiri dana održava se IFCA Freestyle Europsko prvenstvo za mlađe od 18 godina pod pokroviteljstvom Svjetske Windsurfing Federacije, RIP CURL "Catch me if you can" KITE utrka, Državno windsurfing prvenstvo u klasi TECHNO 293 te WANTED Skateboard Contest u dvije kategorije (mlađi i stariji od 16 godina). Programi počinju svaki dan u 11 sati.

Organizator manifestacije je udruga Bura, a među sponzorima su Javna ustanova Kamenjak, medulinska Turistička zajednica te Općina Medulin.

U večernjim satima, od 20 sati do dva ujutro nastupat će DJ-jevi i MC-jevi iz Kolektiva i Crewa, poput Arboretum Kolektiva, Seasplash Crewa, Exotic Timesa, Music After Dinnera te PulaP Reggae Stationa. Za taj dio programa zadužena je udruga Arboretum.

Osim natjecateljskog dijela, tijekom manifestacije nude se i dodatne aktivnosti, poput Red Bull F1 race simulatora, interaktivnog performansa hokejaša i nastupa koturaljkaša.  (P. L.)


Podijeli: Facebook Twiter