Casual za žene i djevojcice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ususret Danu žena u Puli se održala i jedna modna revija. Modna Udruga Tijara odlucila se za reviju odjece za svecane prigode, one djecje, maturalnih haljina, casual kombinacija i unikatnog nakita u Lounge baru Pietas Julia na pulskoj rivi.

Program su otvorile Pulske mažoretkinje u vecernjem izdanju jer su akrobacije spretno izvodile sa svjetlecim štapovima. Kolekcije su uglavnom predstavljali saloni i butici, salon vjencanica Biba, Neva i Kimm, boutique Wenice i Istra d.d., unikatnim nakitom pak predstavila se Maja Crljenko, a od poznatijih istarskih dizajnerskih imena, Showroom Antonela. Tijekom veceri, o glazbenoj, elektronickoj podlozi brinuli su Event DJ's.





Revija je okupila poprilican broj posjetitelja, a kao i na svojevrsnoj pisti koja se polukružno protezala barom, i dob publike je varirala, a prevladavale su žene, buduci da je revija njima i bila posvecena. Posebnost ove revije je to što su je nosile djevojcice, djevojke i žene, od cetvrte do pedesete godine, a ne profesionalne manekenke pa joj je upravo to dalo opušten ton. Neke djevojcice napravile su svoje prve modne korake.

Kolekcije nisu bile ekstravagantne ili na rubu nosivosti, vec su balansirale izmedu klasicnih i modernih verzija, a zapravo namijenjene svakoj ženi ili djevojcici – bila ona na poslu ili u školi, izlasku ili na proslavi.


Podijeli: Facebook Twiter