Časna sestra za volanom "napuhala" 1,83 promila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozači pod utjecajem alkohola koje zaustavlja policija nisu nikakva novost, a tjedno ih na području Istre ima više od dvadesetak, no svakako je nesvakidašnji događaj kad policija za volanom zaustavi pijanu časnu sestru.

Budući da se događaj zbio u petak, neki su čak pomislili da se radi o preuranjenoj maski za Halloween ili Noć vještica, no slučaj je bio da je - prava odora na pravoj osobi. Naime, pazinska policija je u petak popodne dobila dojavu o Škodi Fabiji, riječkih oznaka koji vrluda istarskim Ipsilonom u smjeru Rogovića. Navodno je Škoda išla iz smjera Rijeke, kroz tunel Učku prema Pazinu, a vozač koji je vozio iza njih primijetio je "šetanje" automobila po kolniku i nazvao policiju, budući da je postojala opasnost da to vozilo prouzroči prometnu nesreću i ugrozi kako svoj tako i tuđi život, a patrola je vozilo dočekala na čvoru Rogovići i konačno ga zaustavila.

Vjerujemo da je uslijedilo iznenađenje kada su policajci za volanom vidjeli časnu sestru koja je već na prvi pogled djelovala da je pod utjecajem alkohola, a alkotestom joj je utvrđena koncentracija od 1,83 promila.

Naime, policija je potvrdila tek da je 47-godišnjakinja upravljala navedenom Škodom u smjeru Rogovići te da je po utvrđivanju alkohola isključena iz prometa. Da se radi o časnoj sestri, policija nije potvrđivala, kao niti identitet vozačice.

Opasnu vožnju časne sestre snimila je jedna studentica, a snimku prenosi portal 24sata, uz čiju dozvolu prenosimo snimku koju možete pogledati ovdje. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter