Carla i Sarkozy kasnili zbog seksa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prva dama Francuske Carla Bruni kriva je što je jedan visoki državnik, a nagada se da je rijec o engleskoj kraljici, morao cekati jer su se ona i suprug Nicolas Sarkozy seksali, otkriva u novoj knjizi americki novinar.

Tu je tajnu Carla otkrila americkoj prvoj dami Michelle Obama. Dvije prve dame pricale su o svojim seksualnim životima za vrijeme sastanka u SAD-u, a Carla je pritom otkrila da je zbog njihova burnog seksualnog života jednom prilikom patio državni protokol.

"Bruni je željela znati jesu li Obame pustili nekog da ih ceka zbog akcije u krevetu. Michelle se nervozno nasmijala i rekla 'ne''', napisao je poznati americki novinar Jonathan Alter u novoj knjizi cija je glavna tema Barack Obama. On vjeruje da su Sarkozyjevi kasnili britanskoj kraljici.

Kad su 2008. stigli u državni posjet u Veliku Britaniju, u braku su bili tek mjesec dana, a ponašali su se poput mladog zaljubljenog para, ljubeci se i mazeci cim bi uhvatili priliku.

Sarkozyjevi su inace poznati po tome što redovito kasne na službena primanja. Prije dvije godine pustili su princa Charlesa da ih ceka povodom 90-godišnjice bitke kod Verduna. Zakasnili su deset minuta, a na tom dogadaju je bilo iznimno bitno da se pojave na vrijeme buduci da se slavio jedanaesti sat jedanaestog dana jedanaestog mjeseca. No bracnom paru ni tad se nije žurilo...


Podijeli: Facebook Twiter