Carla Bruni-Sarkozy izdaje novi album

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Carla Bruni-Sarkozy izdat će na proljeće novi album pod naslovom "Little French Songs", prema jednom od naslova u kojem odaje počast svim velikim francuskim tekstopiscima i skladateljima, objavio je u utorak na radiju RTL Bertrand de Labbey, umjetnički menadžer bivše francuske prve dame.

Album je "praktički dovršen", dodao je on. Dok je bila u Elizejskoj palači, supruga bivšeg predsjednika Nicolasa Sarkozyja "patila je jer se nije mogla baviti svojim poslom, ali tako je odabrala. Susrela je čovjeka kojeg voli, sretna je s njim", kazao je on.

"Ona nije političarka pa nema debelu kožu i jako su je pogodili svi napadi kojima je bio izložen njezin suprug. Loše je to proživjela, bila je nesretna", izjavio je De Labbey.

"Nadam se da će novinari znati zaboraviti da je bila u Elizejskoj palači i usredotočiti se samo na umjetničku kvalitetu albuma", kazao je on.

"Little French Songs" bit će četvrti album pjevačice i bivše manekenke koja sama piše tekstove pjesama i često sklada glazbu za njih. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter