Carla Belovari: Uspjeh je i stvar srece

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Carla Belovari, mlada i talentirana pjevacica koju publika poznaje kao petoplasiranu u prvoj sezoni showa "Hrvatska traži zvijezdu" nastup ce kao gošca na vecerašnjem nastupu finalista druge sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu" koji ce se održati u 21 sat u pulskom Domu branitelja.

- Kako sada gledate na koncepciju showa "Hrvatska traži zvijezdu"? Što mislite o drugoj sezoni showa?

- U pocetku sam bila jako skepticna prema cijelom konceptu, govorila sam kako se nikad ne bi prijavila na tako nešto no eto… No ja sam gotovo cijeli život u glazbenim vodama i nije mi to bilo ništa novo. Novost za mene bila je TV produkcija, što je dobro iskustvo, rad s ljudima koji se brinu što ceš pjevati, odjenuti, kako se našminkati… Jako sam zahvalna za taj show jer je on odlicna odskocna daska, ljudi znaju kako pjevam. Druga sezona bila mi je baš pozitivna i svidjela mi se, a gledala sam je s nostalgijom.

- Sredinom srpnja objavljen vam je posljednji singl "Sretan broj"…

- Za taj sam singl sama napisala tekst i glazbu, a producirao ga je Koolade koji je suradivao s Edom Maajkom i El Bahateeom. Ta suradnja mi je bila jako zanimljiva jer se radi o spoju žanrova. Ja sam soul pjevacica, a on je hip-hoper tako da se na pjesmi cuje taj kreativni spoj. Pjesma je jako pozitivna, a oznacava novo razdoblje u mom životu. Cijelu zimu bila sam melankolicna, onda sam odlucila biti sretna i napisala sam tu pjesmu.

- Planovi za buducnost?

- Do kraja godine se nadam izdati svoj prvi album, zatim tijekom vremena planiram završiti faks te naravno, biti sretna i nastaviti se baviti glazbom. (Razgovarao Marko PERCAN)

CIJELI INTERVJU CITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE.


Podijeli: Facebook Twiter