Cargo klub: Investitor još nije zatražio dozvolu za rad

(D.MEMEDOVIĆ)
(D.MEMEDOVIĆ)

Vrata multimedijalnog Centar - Cargo kluba u blizini željezničkog kolodvora koji je i prije samog otvorenja postao kamen spoticanja između građana i investitora Enesa Ibrahimovića, još su zatvorena, i nema naznaka o skorom otvorenju.

Radovi na uređenju i preoblikovanju nekadašnjeg skladišnog prostora HŽ karga su gotovi, no iako je sve spremno za otvorenje, klub je zatvoren. Svjedoči tome i činjenica da oko kluba nema nikakvih radova, ni u unutrašnjosti, ni na vanjskom dijelu.

- Posrijedi je nekakvo zatišje, oko kluba se ništa ne događa i zasad nemamo nikakvu informaciju oko otvaranja kluba, rekao nam je predstavnik stanara koji žive u blizini kolodvora (podaci poznati redakciji) te dodao da osim zahtjeva koji su već objavljeni, i kojima traže da se klubu zabrani izdavanje dozvole za noćni rad, nisu poduzimali daljnje korake.

Kazao nam je da i oni čekaju što će se događati u skoroj budućnosti, uz napomenu da ne odustaju od svojih zahtjeva jer, kako su napomenuli, žele miran i kvalitetan noćni odmor, a ne buku i pijančevanje ispod svojih prozora. Okolni stanari, podsjetimo, sredinom svibnja odbili su drugi po redu sastanak s investitorom Ibrahimovićem kojeg je organizirao u unutrašnjosti kluba jer kako su istaknuli, taj prostor nije primjeren za sastanak.

Time je nastavljen prijepor oko građana i investitora čija se kulminacija dogodila početkom svibnja kada je u prostorima MO Arena bio organiziran sastanak investitora i vijećnika MO Arena, a na koji nisu bili pozvani stanari. Oni su međutim došli te uz povišene tonove i žestoku raspravu, sastanak je odgođen. Drugi je sastanak tako organiziran u unutrašnjosti kluba, no kako je već rečeno, stanari se nisu pojavili već su svoje zahtjeve uputili gradonačelnik Borisu Miletiću, tražeći zaštitu. Trenutno je na snazi status quo. (N.SOFTIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 


Podijeli: Facebook Twiter