Carape u svakom obliku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Modni dodaci mogu imati vrlo važnu ulogu u izgledu vašeg outfita. Zato, ako ste u potrazi za novim trendovskim izgledom, isprobajte ovosezonski modni hit – carape!

Modni trendovi uvijek se mijenjaju, tako se moda uvijek iznova reinventira i obnavlja, a upravo radi toga ona ljudima nikad nije dosadna i omogucava nošenje uvijek razlicitih outfita, kao i razlicite stilove.

Važnost mode je dobro poznata, zato, ako želite biti "in" morate paziti na nove modne trendove. Jedan od najvecih ovosezonskih hitova su carape, trend koji je napravio veliki povratak i koji volimo jer je drugaciji i dodaje malo zacina ovosezonskoj modi.

Carape obicno nisu baš u centru pažnje, jer su najcešce prekrivene cipelama, haljinama ili hlacama. Zato nisu jako važan dio u ormaru jer se ne vide. No, sada s ovim novim trendom carape imaju veoma važnu ulogu.



One su vidljive i naglašavaju outfit te privlace pozitivnu pažnju. S obzirom da su haljine i suknje veoma popularne ove jeseni i zime taj trend nije mogao imati bolji tajming, pridonoseci uvelike zanimljivom izgledu novih stajliš outfita.

Trendi carape su ugodne, udobne i šik, uz veliku sposobnost transformacije nekog outfita bez previše muke. Teksture i duljina modernih carapa su veoma razlicite. Možete izabrati fine najlonke, kao i tople, pletene vunene carape, ovisno o vašem ukusu, željama i odjeci koju imate.

Kako nositi carape ove sezone?

Iako su moderne sve vrste carapa, od onih kracih, koje izviruju iz gležnjaca, najpopularnije ce biti one do i preko koljena. A kao i kod svakog modnog trenda i za ovaj postoje pravila kako ga nositi. Evo kako biste trebali nositi carape ove sezone...

Nosite ih ispod visokih cizmama, dodajuci tako ekstra topline ispod i malo boje iznad vaše cizme. U redu je da carape izviruju iz cizmi, samo se pobrinite da su koordinirane s ostatkom vaše odjece.


Carape do ili preko koljena nosite s kratkim haljinama, hlacama i suknjama, ali se pobrinite da u tom slucaju odjeca ne "nadvlada" carape – stvarajuci tako veliku zbrku. Rub odjece ne bi trebao ici ispod sredine vašeg bedra.

Eksperimentirajte sa carapama do ili preko koljena i tajicama. Obucite poluprozirne tajice i na njih stavite carape – cime cete dobiti na slojevitosti i zanimljivosti.

Bilo da imate mršavije ili jace noge, ovaj trend ce vam odgovarati. Ako imate jaca bedra odlucite se za carape do koljena kako bi bedra izgledala tanje, a ako imate tanka bedra nosite carape iznad koljena kako biste ih istaknuli. Isprobajte oba looka, kako biste vidjeli koji vam bolje odgovara.


Podijeli: Facebook Twiter