Cameron Diaz udala se za Benjija Maddena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica Cameron Diaz (42) udala se za svog zaručnika, pjevača grupe Good Charlotte Benjija Maddena (35) na intimnoj svečanosti organiziranoj u njihovu domu u Los Angelesu, rekao je za People njihov glasnogovornik.

"Presretni smo što novo zajedničko putovanje započinjemo okruženi članovima obitelji i najbližim prijateljima", rekli su za američki časopis. Holivudska glumica i glazbenik upoznali su se u svibnju prošle godine, a zaručili su se prije Božića. Među stotinjak uzvanika na vjenčanju su bile glumice Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Natalie Portman i Diazina vrlo bliska prijateljica Drew Barrymore te Maddenov brat blizanac Joel, također člano benda Good charlotte i njegova supruga Nicole Richie.

"Stupanje u brak nešto je što logično slijedi kada shvatite da ste u nekoga jako zaljubljeni i potpuno mu predani. Cameron je pronašla istinsku sreću i već dugo nije bila ovako sretna", rekao je izvor za časopis. I glumici i glazbeniku ovo je prvi brak. Cameron Diaz postala je poznata poslije uloge u filmu "Maska". Glumila je i s Drew Barrymore i Lucy Liu u filmu "Charliejevi anđeli" (2000.) te u filmovima "Svi su ludi za Mary" (1998.), "Knight and Day" (2010.), "The Green Hornet" (2011.), "Bad Teacher" (2011.) i "The Other Woman" (2014.). (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter