Cameron Diaz može bez druge polovice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Plavokosa glumica Cameorn Diaz radije izabire samocu od nesretne veze. Smatra da je bolje odustati od veze ako stvari ne idu u pravom smjeru.
"Naci cete osobu s kojom vam je sudeno da budete u tom trenutku života. No, takoder shvatite da morate otici od te osobe kako biste našli drugu s kojom vam je sudeno nešto drugo, izjavila je jednom prilikom Diaz koja je nekada izlazila sa poznatim zvijezdama kao što su Jared Leto, Justin Timberlake i Matt Dillon. Mnogi se ljudi nadu u klopci satkanoj od onoga što ne žele i postanu nesretni. Ipak, ne žele se izvuci iz toga jer misle da im je zadatak da pokušaju izvuci najbolje iz svega", zakljucuje Cameron.
Osim što se ne boji samoce, plavooka ljepotica, kako sama kaže, ne boji se niti starenja. Tako je jednom prilikom izjavila da u starenju nema ništa loše, vec se samo dobiva mudrost s kojom se raste. "To je nešto predivno. Više ne moram dokazivati nikome ništa zato što znam tko sam", veli Diaz dodajuci kako sada posjeduje osjecaj sebe, te stvari koje sada radi, radi zbog sebe.


Podijeli: Facebook Twiter