Čakovec: Sletio automobilom u kanal i poginuo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mrtvo tijelo 60-godišnjeg muškarca pronašli su prijepodne ronioci u kanalu hidroelektrane Donja Dubrava kod mjesta Orehovica na čakovečkom području, u automobilu kojim je s ceste sletio u kanal.

Automobil varaždinskih registracija i u njemu mrtvo tijelo 60-godišnjaka iz Kelemena u Varaždinskoj županiji oko 11 sati su, nakon višesatne potrage, pronašli ronioci čakovečke Javne vatrogasne postrojbe.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je poginuli, još uvijek neutvrđenog dana, vozeći automobil lokalnom cestom uz derivacijski kanal iz smjera Orehovice prema Prelogu pod neutvrđenim okolnostima sletio s ceste u kanal. Automobil je potonuo, a vozač je poginuo.

Međimurski policajci još su jučer oko 16 sati zaprimili dojavu građana koji je u snijegu uz cestu kod kanala primijetio tragove kotača vozila koji vode od ceste do kanala.

Policajci i vatrogasci odmah su krenuli u potragu i pregled korita derivacijskog kanala, ali je potraga zbog mraka sinoć prekinuta i nastavljena jutros.

Automobil i tijelo pronađeni su stotinjak metara nizvodno od mjesta izlijetanja. Po nalogu varaždinskog županijskog državnog odvjetnika nad tijelom će se obaviti obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter