Čak 58 trgovina nudit će popuste od 15 do 50 posto

(B. PETROVIĆ )
(B. PETROVIĆ )

Čak 58 trgovina u centru grada ponudit će kupcima, u ponedjeljak 22. lipnja, od 20 do 24 sata, popuste od 15 do 50 posto. Rečeno je to na jučerašnjoj konferenciji za novinare na kojoj je pobliže predstavljena manifestacija pod nazivom "Late night shopping", a koju već treću godine za redom zajednički organiziraju Udruženje obrtnika Pula, pulska turistička zajednica, Grad Pula i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula.

Kako je navela Vesna Jovičić iz pulskog TZ-a noćni šoping obogatit će se glazbenim i modnim programom. Tako će na Portarati nastupati Trio Val, a na Narodnom trgu Duo Fault dok će se na obje lokacije održavati i modna revija u organizaciju Modne agencije Tiara. U reviji će svoje modne kreacije predstaviti 25 pulskih trgovina.

- Obzirom da je lipanj mjesec sa čak tri neradna dana pulski su trgovci, pod vodstvom Elide Cerovac Bakiš, predsjednice udruženja pulskih trgovaca, iskazali potrebu da se barem jedan dan radi i to produženo te se tako krenulo s akcijom, navela je Jovičić dodajući da je ovo druga od četiri slične akcije - slijedeća će se održati 8. listopada u sklopu Obrtničkog sajma pod nazivom "Kupujmo u Puli", a završna za sv. Nikolu.

Cerovac Bakiš navela je kako je akcija već postala prepoznatljiva te za nju pitaju i kupci i trgovci, a neki su od gradova iskazali interes za organiziranjem sličnih akcija i sa svojim trgovcima, dok je Sergio Stupar iz pulskog udruženje obrtnika kazao kako su akcijom zadovoljni i sami trgovci te ih se svake godine u manifestaciju uključuje sve veći broj. (B. PETROVIĆ )


Podijeli: Facebook Twiter