Cagea uhitili jer se pijan svadao sa ženom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Americki glumac Nicolas Cage uhicen je u subotu u New Orleansu nakon pijane svade sa ženom na ulici u Francuskoj cetvrti, povijesnom središtu New Orleansa, priopcila je policija.

47-godišnji glumac priveden je i zadržan u pritvoru zbog sumnje na nasilje u obitelji, narušavanja javnog reda i mira te pijanstva na javnom mjestu, priopcio je glasnogovornik policije Garry Flot.

Bracni par je stajao ispred kuce za koju je Cage tvrdio da je ona koju iznajmljuju, dok je njegova supruga govorila da nije. Nakon bucne svade glumac je ženu zgrabio za ruku i odvukao prema zgradi za koju je mislio da je iznajmljuju, rekao je Flot.

Nakon toga je poceo udarati u vozila na ulici te ušao u taksi. Stigao je policajac i zatražio od Cagea da izade iz taksija, na što je glumac poceo urlati na policajca. Policija ga je potom privela. Na Cageovoj supruzi nije bilo vidljivih tragova zlostavljanja, navodi policija. Nakon placene jamcevine, pušten je na slobodu, uz zakazano sudenje.

Iako je jedan od najbolje placenih glumaca u Hollywoodu, Cage ima financijskih problema zbog loših investicija i preskupog stila života, zbog cega je, da bi platio porez, morao prodati dobar dio svoje imovine.

Dva puta je bio nominiran za Oscara, a dobio ga je 1995. godine za film "Napuštajuci Las Vegas" (Leaving Las Vegas) u kojem je utjelovio propalog alkoholicara.


Podijeli: Facebook Twiter