Čagalj: Tek ćemo pokazati svoje pravo lice

Igor Čagalj, jedan od stupova obrane Istre 1961 (Manuel ANGELINI)
Igor Čagalj, jedan od stupova obrane Istre 1961 (Manuel ANGELINI)

Nakon sedam odrađenih kola, stigla je prva pauza u natjecanju Prve HNL. - Da imamo dva-tri boda više, bilo bi to ono pravo, ali svejedno mislim da ne možemo biti nezadovoljni - rekao je pouzdani Igor Čagalj, jedan od stupova obrane Istre 1961.

- Iz kola u kolo igramo sve bolje, što dokazuju i posljednje dvije utakmice, pogotovo gostovanje u Zadru gdje smo deklasirali domaćina i trebali smo ga rezultatski "unakaziti" s četiri-pet golova razlike. Puka sreća je da su Zadrani izvukli bod, dok smo mi ostali bez pobjede s kojom bismo pauzu dočekali na trećoj poziciji na ljestvici, ali to nas ne treba zabrinjavati. Najvažnije je da mi rastemo iz utakmice u utakmicu i tek ćemo pokazati svoje pravo lice.

Nogometaši Istre 1961 u sedam su utakmica primili šest golova, isto koliko i Dinamo, dok čvršću obranu imaju jedino Osječani čiji je čuvar mreže kapitulirao samo četiri puta. Više je to nego dobar učinak kad se zna kakve je sve probleme imao Igor Pamić s ozljedama igrača koji mu čine "srce obrane". S druge strane, samo sedam pulskih postignutih golova premala je brojka za iskorak prema vrhu, jer svi klubovi koji se nalaze ispred "zeleno-žutih" na ljestvici pogodili su protivničku mrežu barem deset puta.

- Što se tiče neefikasnosti, ona me ne brine, golovi će doći. U klub je stiglo puno novih igrača, a usto smo na početku sezone imali i najteže moguće protivnike te otud nešto manje golova od očekivanja. Na svakom susretu stvorimo četiri-pet izglednih prilika i otvorit će se i nama, bitno je da iz utakmice u utakmicu izgledamo sve opasnije. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter