Cacic: Nemam ništa s dogadajima u vezi s Holy

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Cacic na novinarsku molbu da komentira kaznenu prijavu koju je bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy podnijela zbog objave njezinog e-maila te dovodenja s tim u vezu i osobne Caciceve glasnogovornice Ankice Mamic, rekao da "s bilo cim što se dogadalo s gospodom Holy nema ništa."

"Ne znam o cemu govorite, ni u najgrubljim crtama. S bilo cim što se dogadalo s gospodom Holy nemam ništa, niti bi ikada mogao imati. Upravo je groteskno da odgovaram na takvo nešto, rekao je Cacic danas u Sisku gdje je s premijerom Milanovicem posjetio tvrtku Segestica 1919 d.o.o.

Cacic je rekao da ocekuje dobru suradnju s novim ministrom zaštite okoliša Mihaelom Zmajlovicem.

"Poznajem ga, on je mlad dinamican politicar, a i on je došao s tog podrucja, bio je direktor Komunalnog poduzeca Jastrebarsko i njegova znanja su menadžerska i operativna", izjavio je Cacic.

"Ocekujem da svaki ministar u Vladi obavlja svoj posao, a posao ministra zaštite okoliša je jasan - najbolje i najviše što se može napraviti za zaštitu prekrasne hrvatske prirode i još uvijek ocuvanog okoliša. Ni više ni manje", rekao je prvi potpredsjednik Vlade.

Cacic je na upit idu li projekti Ombla i Plomin odgovorio: "Siguran sam da idu". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter