Cacic: Ako Jakovcic ode, Istra je otvorena prica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Pred nama su lokalni izbori, a situacija u Istri radikalno se mijenja, bez obzira što mislili o županu Ivanu Jakovcicu, koji ima snagu i ugled. Nakon njegovog povlacenja, Istra je potpuno otvorena prica. Ako on ode i ako IDS padne ispod vecinskih brojeva, gotovo je", rekao je predsjednik HNS-a Radimir Cacic sinoc u Rovinju, kada je progovorio i o svom odnosu s Uljanikom te Vladinoj podršci svim prijedlozima celništva te tvrtke.

- Uljanik je velika i važna istarska tema. Moram reci da smo s direktorom Uljanika izmijenili razmišljanja. Uljanikovci su rekli da u prethodnim vladama nisu naišli na razumijevanje i podršku njihovom programu pa moram naglasiti da sam sve što su predložili, ukljucujuci i nacin privatizacije, podržao, a onda, kada je bilo na njima red, nisu se javili dva mjeseca te su u javnost plasirali tezu da ne mogu doci do mene. Kada sam to cuo odmah sam ih nazvao i tada se prica preokrenula. Sada bi oni htjeli 400 milijuna za privatizaciju!, rekao je Cacic.

- Nikada nisam odgovarao za kriminal pa ne želim da me netko optuži da sam pomogao privatnoj tvrtci. Trebali su odmah priznati da imaju ozbiljnih problema u poslovanju. Nemojte blatiti Vladu, vec priznajte da ste povukli loše poteze i recite: "Pomozite"! Vlada ce tada vidjeti što može uciniti, dodao je Cacic. (M. Me.)


Podijeli: Facebook Twiter