Buzet - Zamet 26:25

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ono što se nakon prvog poluvremena Buzecanima cinilo kao nemoguca misija, uspjeli su ostvariti u drugom, nanijevši Zamecanima novi poraz u medusobnim susretima koji ce im se po svemu sudeci još dugo vrtjeti u glavama. U infarktnoj završnici, kad je podjela bodova bila izvjesna, s obzirom da je odlicni Stevanovic obranio Davoru Vukelicu ono što se cinilo kao posljednji šut na utakmici, "ukazao" se Duško Ljubotina i u padu sa šesterca "odbojkaški" loptu pospremio u mrežu, doslovce s istekom zadnje sekunde, za najvecu erupciju oduševljena u buzetskoj dvorani ove sezone.

Porazu "svog" Zameta u Buzetu, koji ih je definitivno udaljio od nastupa u Ligi za prvaka u nastavku sezone, nazocio je i Željko Jovanovic, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, inace jedan od bivših celnih ljudi rijeckog premijerligaša.

Utakmica 25. kola Premijer lige rukometaša
. Sportska dvorana. Gledatelja 300. Suci: Jurinovic (Zadar) i Mrvica (Biograd na Moru).

BUZET
: Badurina (6+0), Šverko, N. Pobric, D. Vukelic 4 (2), Vidovic 1, Gašpar 6, Ljubozina 3, M. Vukelic 2, Jajcevic 1, S. Pobric, Vozila 1, Šunjic 2, Pavletic (1+0), Sirotic, Vrkljan 6 (1).

ZAMET
: ?urica, Vucko 1, Hrvatin 3, Uzelac, Loncaric 5, Cosic 5, Kacanic, Kružic 2, Stevanovic (11+2), Kovacevic 2, Cuturic, Slavic, Vujic 4, Golik, Sakic 3 (2).

Sedmerci: Buzet 5 (3), Zamet 3 (2). Iskljucenja: Zamet 12 minuta. (V. BOŽIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter