Buzet: Vrhunska zabava uz Severinu i Stavrosa

Sve je spremno za božić u Buzetu (G. ČALIĆ ŠVERKO)
Sve je spremno za božić u Buzetu (G. ČALIĆ ŠVERKO)

Zabavno - glazbeni spektakl "Božić u Buzetu", slavi mali jubilej, te je unatoč recesijskim vremenima u svom petom izdanju, osigurao atraktivan program. Na parkiralištu u Mašimovoj škuji, u gotovo 1.000 četvornih metara velikom šatoru, 22. prosinca nastupit će najpopularnija glazbenica hrvatske estradne scene, po mnogima "neokrunjena kraljica hrvatske estrade" - Severina.

Na sam Božić, 25. prosinca, posjetitelje čeka "kralj dobre zabave", neumorni Jasmin Stavros, koji se, čini se, već pretplatio na božićni koncert u Buzetu.

Najveća regionalna zabavna manifestacija održat će se u organizaciji Radio Zone Buzet, pod pokroviteljstvom Grada Buzeta dok je generalni pokrovitelj Favorit pivo.

Time će se nastaviti niz nastupa najpoznatijih hrvatskih glazbenih zvijezda koje su proteklih godina prodefilirale kroz Buzetu, poput Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Gibonnija…

- Realizaciji ovogodišnjeg programa pristupili smo zahvaljujući sponzorima kao i Gradu Buzetu koji je ustupio prostor u Mašimovoj škuji i infrastrukturu. Kada smo prije pet godina započinjali s ovim projektom, mnogi su prema njemu bili skeptični. No postigli smo da se Buzet u vrijeme božićno-novogodišnjih blagdana afirmira kao mjesto dobre zabave i glazbenog provoda, izjavio je Robert Marušić, direktor Radio Zone.

Najavio je i da je 29. prosinca u pripremi još jedan atraktivni glazbeni sadržaj, no pregovori s potencijalnim izvođačem još su u tijeku, pa će o njegovom imenu biti naknadno govora.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna za Severinin koncert, te 70 kuna za Stavrosov koncert, moći će se kupiti na blagajni šatora na dan održavanja koncerata od 20 sati.

Obje večeri, 22. i 25. prosinca, zabavni program započinje u 21 sat, nastupom grupe Nočni skok iz susjedne Slovenije, najavio je Kristijan Nemet, PR manifestacije. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter