Buzet: Jole otvorio trodnevni glazbeni maraton

Popularni Jole
Popularni Jole

Joško Čagalj, popularni Jole, svojim nastupom u Buzetu pokazao je zašto ga prati glas jednog od najtraženijih zabavljača hrvatske estradne scene. U prvim redovima mahom mlađahna publika plesala je, zabavljala se, pjevala s njim i pokazala da dobro zna njegove hitove.

Majstor dobre atmosfere time je na najbolji mogući način otvorio "Božić u Buzetu", tradicionalnu manifestaciju u organizaciji buzetske Radio Zone, ujedno i mali maraton vrsne glazbene zabave koji se u svom šestom izdanju, u velikom šatoru u Mašimovoj škuji, održava u tri termina.

Da publika zagrijana dočeka zvijezdu večeri, pobrinuo se Nočni skok, popularni sastav iz susjedne Slovenije, koji je uvelike pomogao da Jole na svom premijernom nastupu na "Božiću u Buzetu" atmosferu u šatoru dovede do usijanja. Jole se pobrinuo za glazbeni presjek svojih hitova od početka karijere, a započeo ju je surađujući s Tončijem Huljićem s čijom je pjesmom "Duša od papira" nastupio na Melodijama hrvatskog Jadrana 1998. godine.

Joletov koncert odlična je uvertira za ono što Buzećane i njihove goste očekuje na sam Božić, 25. prosinca, kada će šator u Mašimovoj škuji ugostiti ljubimca istarske publike, jedno od najpopularnijih imena hrvatske lakoglazbene scene Dražena Zečića. Popularni Zeko s nizom svojih glazbenih uspješnica zasigurno će svih dodatno razgaliti i zabaviti na tu posebnu, blagdansku večer, pa će Buzet i ovoga Božića biti središte dobre glazbe i još bolje zabave, ne samo u Istri, već i u susjedstvu, sve od Kopra do Rijeke.

Mali glazbeni maraton završava 28. prosinca nastupom Ivana Zaka i trenutno najpopularnijih glazbenih zabavljača istarskog poluotoka The Night Expressa. (Napisala i snimila G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter