Buzet - IPC*MKA 28:33

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sportska dvorana u Buzetu. Gledatelja 300. Suci: Robert Kober (Zagreb) i Igor Sunajko (Dugo Selo).

BUZET:
Petric, Šverko, Prodan, Grižancic, Gašpar, Ljubotina, Mavrovic, Slipcevic, Vozila, Jovic, Šunjic, Pavletic, Sirotic, Vrkljan, Dragicevic.

IPC*MKA
: Loncar, Pažin, Varga, Balog, Karacic, Crnic, Zadravec, Sladoljev, Rodik, Marcec, Mesaric Krajner, Pašalic, Herman, Cavar, Jelinic.

U 26. kolu rukometne Premijer lige momcad Buzeta naletjela je na vrlo kvalitetnog i nadasve raspoloženog protivnika, koji je glavni i jedini razlog što Buzecani u svom petom uzastopnom susretu nisu ostvarili pobjedu.

Ako je suditi po prvim dogadajima na buzetskom parketu, momke Marija Sirotica, sukladno predvidanjima, ocekivao je vrlo težak zadatak na putu do mogucih bodova protiv Cakovcana. Vrlo visoki i fizicki snažni gosti od samog su pocetka poveli i diktirali tempo susreta, tako da su Buzecani od prve minute bili prisiljeni hvatati rezultatski prikljucak.

Teško se prisjetiti kada se posljednji put, ako se uopce ikad igrao susret u Buzetu, a da se u 20. minuti niti jedan igrac vanjske linije domacih nije upisao u listu strijelaca, što samo govori o kvaliteti gostujuce obrane. Više od prikazanog  “plavi” jednostavno nisu mogli te je pobjeda zasluženo pripala gostima, koji su tijekom citavog susreta bili bolja momcad. (V. BOŽIC)


Podijeli: Facebook Twiter