Buzet: Fiatom izletio s ceste i udario u stablo

(G. Č. Š.)
(G. Č. Š.)

U prometnoj nesreći na državnoj cesti D44, između Buzeta i Istarskih Toplica, nedaleko od skretanja za Sovinjak, danas oko 13.35 sati ozlijeđen je vozač automobila fiat tipo pulskih registracijskih oznaka. Vozeći u smjeru Istarskih Toplica, neslužbeno doznajemo, vozač je izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku te udario u stablo.

Uz pomoć hidrauličkih škara i razupora, vrata fiata razvalili su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Buzet. Izvukli su unesrećenog koji je bio sam vozilu te ga pomogli prenijeti do vozila Hitne medicinske pomoći Buzet. Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Buzet.

Ovo je druga slična nesreća na istoj cesti. Prije nekoliko dana, između Istarskih Toplica i Motovuna ozlijeđen je vozač fiata pande slovenskih registracijskih oznaka. Upravljajući osobnim automobilom iz smjera Ponte Portona u smjeru Buzeta, 80-godišnji državljanin Slovenije je zbog neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja vozilom prešao na suprotnu kolničku traku te izletio izvan kolnika i na travnatoj površini također udario u stablo. (G. ČALIĆ ŠVERKO)

 


Podijeli: Facebook Twiter