Buzet - Dubrava 27:24

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odlicnom partijom Vrkljana, Petrica i Gašpara buzetski je sastav slomio otpor cvrstih gostiju u drugom dijelu drugog poluvremena te je nakon ispuštenih bodova u Bjelovaru u prošlom kolu, zasluženo osvojio dva boda.

Možda jedan od razloga zbog cega domaci sastav nije mogao rezultatski pobjeci svome suparniku leži i u cinjenici što Vrkljan i Gašpar, koji su zajedno postigli devet od dvanaest pogodaka buzetske momcadi u prvih 30 minuta, sinoc nisu imali raspoloženih suigraca u napadu koji bi im se pridružili pa se na odmor otišlo pri rezultatu 12:11. Iako su pocetkom nastavka domaci realizirali dvije kontre preko Vozile i Ljubotine, Buzecani su tek u 39. minuti uspjeli stici do tri pogotka prednosti kada je Vrkljan realizirao sedmerce (18:15). Nakon što su u još dva navrata imali identicnu prednost Buzecani su zgoditkom Gašpara u najprije otišli na cetiri razlike (23:19), da bi cetiri minute nakon toga pogotkom fenomenalnog Vrkljana još i povisili svoju prednost (25:20). Kada je izvrsnom serijom obrana , za koje je u nekoliko navrata dobio gromoglasan pljesak i skandiranje publike, vratar Petric zakljucao svoja vrata bilo je jasno da od pete uzastopne pobjede gostiju nece biti ništa.

Sportska dvorana
. Gledatelja: 200. Suci: Gubica (Petrijevci), Miloševic (Osijek).

BUZET
: Petric (15+0), Šverko, Prodan, Vukelic 1, Vidovic, Gašpar 7, Ljubotina 3, Mavrovic 1, Jajecevic 1, Jovic, Vozila 3, Šunjic 2, Sirotic, Jermaniš, Vrkljan 9 (2), Šculac.

DUBRAVA
: Boškovic (9+0), Cvitanovic, Zrakic, Zirdum 3, I. Vida, Vinkovic 1, Prka, Šokicic 2, M. Vida 1, Zovko 1, Dumencic 4 (3), Gulsun 2, Horvat 4, Glasnovic 2, Totic (3+0), Vladušic 4. (V. BOŽIC)


Podijeli: Facebook Twiter