Buzet - Bjelovar 32:20

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U posljednjem ovogodišnjem susretu na svom parketu rukometaši "Buzeta" odigrali su svoju najbolju partiju u Premijer ligi i lakše od ocekivanog osvojili nova dva boda. Zanemarimo li nekoliko nesmotrenih poteza u napadackim akcijama, domaci decki odlicno su otvorili ovu utakmicu i vrlo cvrstom i pokretljivom obranom odmah u startu stvorili cetiri pogotka prednosti (5:1, 10').

Bio je užitak gledati, u pravilu, vrlo tecne napadacke akcije domacih, koji su nevidenom lakocom pronalazili putove prema protivnickim vratima. Teško je prisjetiti se kada su Buzecani posljednji put nekog tako "razbili" vec u prvom poluvremenu - na semaforu je u 27. minuti stajalo više nego uvjerljivih 17:7. Na odmor su gosti otišli s devet golova minusa (18:9), što ovom prigodom nije bilo ni najmanje cudno, jer su domaci odigrali najboljih 30 minuta otkad se natjecu u Premijer ligi.

U glavnim ulogama na pocetku nastavka bili su vratari obiju momcadi, koji su zakljucali svoja vrata, tako da punih sedam i pol minuta nije bilo pogodaka. Nakon pocetnog zatišja Vrkljan je bio taj koji je prvi zabio gostima, dok je golman Petric svojim dvjema povezanim obranama bacio publiku u delirij. Ipak, od ekipe "Bjelovara", koja ima samo bod manje od Buzecana, ocekivalo se više. Ono što su im "plavi" napravili u ovom susretu posramilo bi i mnogo lošije momcadi. Domaci su nastavili zabijati kako god su htjeli, a nakon što su Vrkljan i Šunjic s igracem manje dva puta za redom "prodali" gostima istu akciju, bilo je vidljivo da ce Buzecani upisati svoju najuvjerljiviju pobjedu u Premijer ligi (29:15, '55).

Gledatelja 350. Suci: Gubica (Petrijevci), Miloševic (Osijek).

BUZET: Petric (11+2), Šverko, Prodan, Jovic (0), Grižancic 3, Gašpar 3, Ljubotina, Mavrovic 5, Vrkljan 10 (3), Slipcevic, Vozila 3, Silic, Šunjic 8, Sirotic, Vukelic, Dragicevic.

BJELOVAR: Obran, Rakovic 1, Jurjevic 2 (1), Tojcic 1, Pecina 2, Gotal 2, Karabatic (1+0), Šimunovic, Gavranovic 1, Grgic (11+0), Prihic 2, Dragicevic 4 (1), ?ikic, Merhar 2, Milicevic, Vuglac 3.Sedmerci: Buzet 3 (3), Bjelovar 4 (2).

Iskljucenja: Buzet 12, Bjelovar 6 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter