Buzet: Ana Pernić kandidatkinja za zamjenicu Žulića

Stjepan Mraković, Ana Pernić i Siniša Žulić (Snimila Gordana ČALIĆ ŠVERKO)
Stjepan Mraković, Ana Pernić i Siniša Žulić (Snimila Gordana ČALIĆ ŠVERKO)

Buzetski IDS predstavio je na današnjoj konferenciji za novinare svoju kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika Buzeta, 29- godišnju Anu Pernić.

- Svojom kreativnošću, energijom i znanjem u suradnji s ostalim članovima tima, predvođenim kandidatom za gradonačelnika Sinišom Žulićem, možemo poboljšati već postojeće projekte, ali i osmisliti niz novih koji će građanima Buzeta oplemeniti svakodnevicu jer, bez obzira na recesiju, kvalitetne ideje uvijek pronađu put do ostvarenja, istaknula je Ana Pernić.

Pernić je diplomirala razrednu nastavu na Učiteljskom fakultetu u Rijeci te bibliotekarstvo na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Zaposlena je u Narodnoj knjižnici i čitaonici Buzet. Aktivna je članica brojnih KUD-ova i udruga. Inicijator je i koordinator mnogobrojnih aktivnosti i projekata na Buzeštini. Projekte buzetske knjižnice predstavljala je na stručnim skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

IDS-ov kandidat za gradonačelnika Siniša Žulić istaknuo je da je siguran da je izbor Ane Pernić za njegovu zamjenicu garancija da će i u budućem razdoblju nastojati kreativnim idejama i predanim radom dostići zacrtane ciljeve i zadatke.

Presici je bio nazočan i predsjednik buzetskog IDS-a Stjepan Mraković. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter