Buzecani svladali susjede iz Umaga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Buzet. Sportska dvorana. Prijateljski rukometni susret. Buzet - Umag 29:21 (13:9). Gledatelja: 50. Sudac: Kamberovic

BUZET:
Jermaniš, Badurina, Pavletic, Jovic, Šverko 2, Prodan, D. Vukelic 4, Vidovic 1, Gašpar 4, Ljubotina, M. Vukelic 4 (1), Jajcevic 5, Vozila, Šunjic 3, Vrkljan 5, Kisicek, Fabijancic, Šculac 1, Pobric.

UMAG:
Srebrenic, Srpak 1, Cosic 2, Osmancevic 1, Dizdar 3, Matoševic 2, Ravnic 1, Matoševic II 3, Stapar 4 (3), Sincic 4, Mitrovic, Kalender.

Sedmerci:
Buzet 2 (1), Umag 3 (3). Iskljucenja: Buzet 4, Umag 4 minute.

Nakon što su prije dva dana slavili u Umagu rezultatom 27:37, rukometaši Buzeta u subotu navecer bili su bolji i u uzvratnoj prijateljskoj utakmici, svladavši svoje suparnike s osam pogodaka razlike.

Cijelim tijekom susreta rezultatska prednost bila je na strani Buzecana, no u pojedinim trenucima, a posebno se to odnosi na prvih 30 minuta, bilo je primjetno da se igraci obje momcadi nalaze u najtežoj fazi priprema, jer im realizacija nije bila na zadovoljavajucoj razini.

Novopridošli buzetski igraci ponovo su odradili vrlo solidnu rolu, a posebno se to odnosi na vratara Badurinu koji je "skidanjem" cistih zicera tjerao u ocaj Iliceve pulene.

Ako se u ovo fazi priprema moje povuci neka paralela s prošlosezonskim partijama buzetske momcadi, onda je primjetno da je igra Siroticeve ekipe mnogo brža nego lani, što je i glavni cilj buzetskog trenera. (Velimir BOŽIC)


Podijeli: Facebook Twiter