Bura u Istri otpuhivala automobile

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnim nesrecama od Gajane do ulaska u Vodnjan pet automobila je razbijeno ili ošteceno uslijed izlijetanja s kolnika. Uzrok nesrecama bili su snijeg na cesti i jaki udari bure.

Na cesti Bale - Vodnjan kod raskrižja za Gajanu dva automobila su sletjela s ceste, a neposredno kod ulaska u Vodnjan tri su automobila razbijena: dva su na istom mjestu sletjela u jarak, a jedan je, najvjerojatnije, udario u suhozid pored ceste. Prema prvim neslužbenim informacijama, ozlijedenih nema.



Najgore je prošao "peugeot 206" koji je na raskrižju u Vodnjanu doslovno otpuhan s ceste u jarak dubok oko dva metra. Samo 10-ak metara dalje "renault kangoo" je bura izvrnula, ali, srecom, automobil nije završio u jarku.



Policija je izašla na teren zbog dva vozila nastradala kod Gajane i ne znajuci u tom trenutku za tri nesrece kod Vodnjana.

Jedan nam je svjedok potvrdio da ga je udar bure jednostavno otpuhao s ceste u grmlje. Osim bure, promet je otežan zbog snijega kojeg ima i na prometnicama.



Danas je od ponoci do 10 sati ujutro na podrucju PU istarske evidentirano 8 prometnih nesreca, od cega jedna s lakše ozlijedenom osobom i 7 s materijalnom štetom, izvijestio je Marko Petkovic, nacelnik OKC-a PU istarske.


Podijeli: Facebook Twiter