Budite trendi trudnica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan od najvecih modnih problema s kojima su se trudnice kroz povijest suocavale je nedostatak zgodne i lijepe garderobe. Trudnicka odjeca je donedavno bila ogranicena na široke, bezlicne komade u kojima se nisu osjecale, a ni izgledale dobro.

Sva sreca pa vecina high street brendova u ponudi ima trudnicke kolekcije, a u manjku istih, zgodne komade možete pronaci na odjelima s plus size velicinama.

Kada kupujete odjecu, uvijek na umu imajte prakticnost i udobnost. Hlace i suknje s elasticnom gumom na pasici ce uvijek biti udobnije od onih klasicnih, a i širit ce se zajedno s vašim trbuhom, pa necete morati u kupovinu u zadnji cas.

Nepromocive parke s mnoštvom džepova ce vas cuvati do kiše, a njihovi brojni džepovi ce vam dobro doci jednom kada budete sa svojom bebom krenuli u šetnju. Birajte udobne i ne pretjerano ravne cipele. Koliko se god balerinke cinile zgodnima, uvijek birajte modele koji imaju barem minimalnu petu ili ortopedski oblikovan potplat koji ce sprijeciti bol u ledima.

Tunike i baby doll topove moci cete nositi i kada skinete trudnicke kilograme, a ukoliko morate na neku svecanost ugledajte se na celebrity trudnice koje uglavnom nose empire kroj kako bi im trbuh ne bi bio stegnut. Uske haljinice možete nositi u ranijim mjesecima trudnoce, a ako ih se ne želite odreci kasnije, pazite da imaju dovoljan udio stretcha kako se ne bi osjecali neudobno.


Podijeli: Facebook Twiter