Budite spremne za hladne dane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako ste možda do nedavno, s obzirom na suncano i relativno toplo vrijeme, odgadali zamijeniti ljetnu garderobu jesensko-zimskom, sada je vec zbilja vrijeme da se pripremite za hladnije dane. Prvu pravu jesensku kišu docekajte spremni i doznajte što vam sve treba u ormaru za nadolazecu sezonu. Dizajneri su predstavili glavne trendove u svojim jesenskim kolekcijama koje obiluju raznim modnim pravcima i stilovima. Tako svatko može pronaci nešto po svom ukusu.



Boje jeseni

Ove jeseni prevladavaju tople boje, od narancaste do smede. Popularne su zagasite boje, ali i one koje daju zlatni sjaj. Birajte nijanse odjece koje su u boji zlata, šampanjca, bronce. U ovogodišnjim jesenskim kreacijama dosta su zastupljene i žuta, tamnocrvena, smaragdnozelena, bež boja. Jesen može biti u jarkim bojama, ali i u crnom. Bitno da dobro izgledate u kreaciji koju ste izabrali.



Kožna jakna - najbolji izbor
Za prijelazna godišnja doba uvijek je najbolji komad odjece kvalitetna kožna jakna. Jedan je od najomiljenijih odjevnih komada koji se može prilagoditi raznim kombinacijama. Izbor je velik, od klasicne, crne, kratke i strukirane do kožne jakne s dvostrukim kopcanjem.

Ove su jeseni popularne i kožne suknje do koljena. Meke i pletene jakne kombinirajte s haljinama od glatkih, svilenkastih materijala. Ako želite biti u trendu, svakako morate imati koji komad odjece od fine vune. Cupavci su nezaobilazni.

Nose se kao jakne ili prsluci. Na modnu se scenu prije koju sezonu vratio baloner koji je odlican i nezamjenjiv komad odjece za kišne dane. Baloneri se nose i ove jeseni koju ce obilježiti i pelerine.



Atraktivne gležnjace s punom petom

I ove jeseni popularne su gležnjace. Još ako su s punom petom, budite sigurni da idete u korak s trendovima. Gležnjace na vezanje apsolutni su hit jeseni. Moderne su cipele s visokom, ali stabilnom petom te kratke cizmice koje su se nosile cijelo ljeto, a najcešce su od mekane kože. Prijelaz iz ljeta u jesen pravo je vrijeme za poluotvorene cipelice visokih potpetica koje možete nositi i na prve guste carape.


Podijeli: Facebook Twiter