Budite primijecene u crvenoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako ove jeseni želite se izdvojiti iz mase tmurnih i zagasitih boja, predlažemo vam da se odlucite za crvenu boju!

Vecina dizajnera predstavila je nekoliko zanimljivih komada u jarko crvenoj boji, a high street brendovi brzo su u svoje kolekcije uvrstili crvenu nijansu. Ukoliko u vašoj jesenskoj garderobi dominiraju crna i siva boja predlažemo vam da ove jeseni investirate u kaput crvene boje.

Zara je naravno izbacila nekoliko fenomenalnih komada koji su osim prekrasne nijanse crvene i odlicnog modela, Topshopovom jesenskom kolekcijom dominiraju zgodni kaputi i maxi veste, a u H&M-u cete pronaci jednostavne veste i balonere u boji sezone.



Crvena boja najbolje izgleda u kombinaciji sa sivom, i nama jako dragom bež nijansom, tako da je kombinirajte sa njima. Sivo - crveno naprosto vrišti elegancija, a bež - crveno je jako chic. Ako želite ipak malo neobicniji styling pokušajte crvenu spojiti sa bojom pudera. Crvene hlace muškog kroja u kombinaciji sa romanticnom košuljom boje pudera samo su jedan od odlicnih primjera.

Boja sezone odlicno funkcionira sa pletivom i teškim materijalima tako da vam savjetujemo da u svoju jesensku garderobu uvrstite barem jedan crveni komad!


Podijeli: Facebook Twiter