Budicin: Nismo ispunili očekivanja

Fausto Budicin, kapetan Istre 1961 (T. CIMAŠ/CROPIX)
Fausto Budicin, kapetan Istre 1961 (T. CIMAŠ/CROPIX)

Nogometaši Istre 1961 nalaze se na zimskom odmoru, zasluženom ili ne, mišljenja su podijeljena. Jezičac na vagi koji pokazuje prema onima što misle da je moglo bolje dodatno preteže i činjenica da će Liga 12 krajem ove sezone evoluirati u Ligu 10, što znači da se "zeleno-žuti" nalaze samo dva koraka iznad ponora, odnosno samo ih tri boda dijele od mjesta koje znači silazak u drugoligaški razred.

- Prvi dio sezone je po meni morao bolje. Pomalo sam i ljut što nismo ispunili ono što smo morali ispuniti, no imamo još 14 utakmica na proljeće na kojima moramo popraviti dojam iz prvog dijela sezone. Valjda smo nešto naučili. Uzrok nedostatku bodova nije samo jedan, ima ih više, a sad to sve trebamo dobro analizirati, Nije sramota griješiti, ali je sramota stalno ponavljati iste greške i nadam se da se to nama neće dogoditi - rekao je Fausto Budicin, kapetan Istre 1961.

Uživanje u odmoru Budicinu i ostatku momčadi zasigurno je pokvarila vijest o doping aferi u kojoj se našao njihov suigrač Igor Čagalj.

- Čagalj ima saslušanje u ponedjeljak ili utorak i onda će se sve točno znati, a mi se svi nadamo da će sve biti u redu. Ipak, mislim da bi se trebalo malo stati na loptu, jer se po meni nepotrebno podigla prevelika prašina koja je naštetila ugledu i doktora Vujovića i samog Čaglja - naglasio je kapetan Istre 1961 koja je jučer ostala bez dvojice igrača. - Nisam bio pripravan na odlazak Prgometa i Antolića, o tome sam saznao iz novina. Radi se o dobrim dečkima i meni je uvijek žao kad neki od mojih suigrača napusti klub, ali mi kao igrači na takve odluke ne možemo utjecati. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter