Bruno Langer: Hvala Bogu da postoji TBF!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Naslovljen kao koncert legendi, u subotu ce u 22 sata u Kanfanaru nastupiti jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava The Beat Fleet te legendarna istarska rock grupa Atomsko sklonište.

Kanfanar ce tako, dan uoci Dana državnosti, biti domacin još jednog veceg koncertnog dogadaja, a organizira ga agencija V.I.B. uz pokroviteljstvo Opcine Kanfanar. Bruno Langer ne smatra da je to ne baš uobicajena koncertna kombinacija bendova.

- To je drugi put da cemo svirati skupa. Prvi put smo TBF, Hladno pivo i mi svirali prije nekoliko godina na humanitarnom koncertu u Šibeniku za njihovu opcu bolnicu.

Veseli me da cemo se sutra u Kanfanaru ponovno sresti i zajedno zabavljati, kaže Langer. Teško mu je, kaže, izdvojiti ponajbolju pjesmu TBF-a jer ih ima puno.



- S obzirom na angažiranost tekstova, TBF-ovci u biti pišu dnevnik ovih olovnih vremena koja živimo. Hvala bogu da postoji takav bend, nadahnuto veli Langer.

Pjevac TBF-a Mladen Badovinac kaže nam da osobno nije intenzivno slušao Atomsko sklonište, no dodaje da "nema covjeka koji ne zna bar tri njihove pjesme".

- To je nezaobilazan bend u povijesti rock and rolla u Hrvatskoj i regiji. Oni su velikani koji su utrli put svima nama, pa je tako i TBF mogao nadograditi tu r 'n' r pricu. Drago mi je da cemo s njima sutra svirati, kazao je frontman TBF-a.

Karte ce biti u prodaji dva sata prije pocetka koncerta na blagajni rukometnog igrališta.


Podijeli: Facebook Twiter