Bruno Krajcar nastupio u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju se u zagrebackom kazalištu Komedija publici predstavio pulski kantautor i skladatelj Bruno Krajcar održavši koncert "Istarska prica". Krajcar je nastupio pracen kolegama, rijeckim Putokazima, Edinom Karamazovim, Stjepanom Hauserom, Milom Soldatic i Natašom Petric Tashom.

Publika se odazvala u velikom broju i lijepo prihvatila program, što nam je potvrdio Krajcar koji je bio pomalo i znatiželjan kako ce sve to ispasti jer mu je ovo bio prvi veci samostalni koncert u Zagrebu.

"Drago mi je da se Istra predstavila na najbolji moguci nacin za što su zaslužni moji dragi kolege gosti. Svi su doprinijeli da vecer zaista bude u mnogocemu posebna, a sve je teklo baš kao po špagi, s puno pozitivne vibre", zadovoljno nam je ispricao Krajcar.

Uglavnom je izvodio pjesme od Mate Balote, cije je stihove uglazbio, ali od prijatelja Daniela Nacinovica, a na programu se našlo i Krajcarovih stihova. Bilo je i iznenadenja pa je Mila Soldatic otpjevala dvije Balotine pjesme u opernom aranžmanu.

Program je bio raznolik i zanimljiv i bilo je svega, od bluesa i jazza do klasike, posebno jer su tu bili Hauser i Karamazov koji su se predstavili solo tockom. Koncert je završen izvedbom "Krasne zemlje" u suradnji publike i izvodaca, a druženje se nastavilo i nakon koncerta.


Podijeli: Facebook Twiter