Bruno Krajcar i Lea Dekleva "Skupa pod zvizdama" u Višnjanu

Bruno Krajcar (D. ŠTIFANIĆ)
Bruno Krajcar (D. ŠTIFANIĆ)

U starogradskoj jezgri Višnjana, ispod zvonika, u subotu u 20 sati održat će se koncert dvoje poznatih kantautora i to svestranog istarskog skladatelja Bruna Krajcara te zagrebačke kantautorice Lee Dekleve.

Koncert se zove "Skupa pod zvizdama – insieme sotto le stelle", a održava se na inicijativu Turističke zajednice Općine Višnjan i njene direktorice Romine Sinosich i zamišljen je kao nastup u duetu na klavirima, intimnijeg, romantičnog karaktera.

- Bit će to koncert s dva električna klavira i naši glasovi, ogoljene pjesme koje smo pisali za brojne izvođače i koje smo mi snimili kao kantautori uz pjesme drugih izvođača, ali mi ćemo ih svirati kako su nastale, najavljuje Krajcar koji je u Višnjanu nastupao prije nekoliko godina sa svojim bendom Istraditional project. Dekleva i Krajcar znaju se dugo godina, a ovo će biti prvi put da nastupa s Deklevom i to na otvorenom, s prekrasnim pogledom na more. S obzirom na to da se blizu Višnjana nalazi mjesto Deklevi, Krajcar se šali da će s jedne strane on Lei biti domaćin, budući da je iz Istre, a s druge strane ona će ugostiti njega, jer bi Krajcar često u šali rekao Deklevi da je ona zapravo porijeklom iz Istre pa će je dovesti u mjesto odakle su njeni preci. Koji god povod bio, bit će to prilika publici da uživaju u glazbi ovo dvoje glazbenika. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter