Bruno Krajcar i Davor Radolfi u spotu za pjesmu "Ura"

Bruno Krajcar i Davor Radolfi (M. ANGELINI)
Bruno Krajcar i Davor Radolfi (M. ANGELINI)

Novi spot ima Bruno Krajcar a ovaj put udružio je snage s kolegom Davorom Radolfijem te je iz njihove suradnje nastala jedna "Ura", pjesma jazzy mediteranskog štiha.

Autor glazbe i teksta je Krajcar koji je odsvirao klavir, bubnjeve je snimio Adriano Bernobić, kontrabas Austrijanac Joe Abentung, saksofon, Makedonac Ivan Ivanov, inače sve ekipa sa jazz akademije u Grazu, a prateće vokale je otpjevala Opatijka Martina Majerle. Gost u pjesmi je poznati čelist Stjepan Hauser.

Za spot je zaslužna ekipa iz MedVid produkcije na čelu s Kristijanom Burlovićem koji se proslavio sa spotovima za 2cellos. Ovaj duet se nalazi na albumu "Live in Pula" kao bonus track, a najava je dugo očekivanog Krajcarovog albuma dueta koji treba biti objavljen ove godine.

Spot je sniman u Puli prošlog prosinca, u noćnim satima a dio kadrova zabilježen je na uspješnom koncertu u Svetim srcima. Ovih je dana montiran a nacionalna televizijska promocija čeka ga na CMC-u u četvrtak u 19 sati.

- S noćnog ormarića ili sa zvonika, ura je stalni metronom vremena. "Ura" je pjesma o životu i njegovim otkucajima, iz njenog okrilja izlaze snaga i radost pobjednice vremena - ljubavi, jer "Jubav sve nevere zdura..." Na osunčanoj strani pogleda na svijet: "Svit je lip – neka vrime samo gre!", kaže Krajcar citirajući stihove iz svoje nove pjesme. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter