Brunner u petak u Puli?

Opojni miris šuga domaće kokoši mnoge će vratiti u djetinjstvo (Arhiva/B. D.)
Opojni miris šuga domaće kokoši mnoge će vratiti u djetinjstvo (Arhiva/B. D.)

Na stadionu ''Aldo Drosina'' tijekom jučerašnjeg su dana očekivali finalizaciju procesa promjene vlasništva nad Istrom 1961, no taj posao još uvijek nije zgotovljen. Naravno da svako novo odugovlačenje izaziva zabrinutost i dozu sumnje u namjeru potencijalnih kupaca da doista i preuzmu većinsko vlasništvo nad pulskim prvoligašem, posebice znamo li da se rok za uplatu koja bi deblokirala klupski račun i omogućila nastavak natjecanja opasno primaknuo kraju.

Međutim, u večernjim je satima klupski operativac zadužen za provedbu kupoprodaje, Darko Podnar, iznio donekle umirujuće novosti.

– Upravo mi je javljeno da je uplata spremna, te da će novac na našem računu biti najkasnije u petak – kratko je poručio Podnar.

A u petak bi se u Puli trebao pojaviti i predstavnik kupaca Eduard Brunner te osobno dovršiti posao. Dakle, ukoliko su potencijalni investitori iz Austrije doista ozbiljni u svojim nakanama, do nedjeljne utakmice s Hajdukom pulski bi klub praktički trebao biti u njihovim rukama. U protivnom preostaje nada da je druga opcija, a riječ je o stanovitoj švicarskoj poslovnoj grupaciji, još uvijek spremna preuzeti posao na sebe, inače će se perspektive za opstanak Istre 1961 uvelike kompromitirati. (D. RAMIĆ-KOVAČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter