Brunner stiže na "Drosinu" zaključiti kupovinu većinskog paketa Istre 1961


Željno iščekivani bijeli dim jučer nije suknuo iznad "Drosine". Iako je operativni direktor Istre 1961 Darko Podnar u razgovoru za naš list poručio da je po informacijama kojima raspolaže uplata spremna te da će novac na klupski račun "leći" najkasnije u petak, oni nepopravljivi optimisti su se nadali da bi se potencijalnim kupcima ipak moglo zalomiti pa da transakciju zgotove dan ranije. Na žalost svih onih koji željno iščekuju da im nešto "kapne", to se nije dogodilo, što ne znači i da neće jer je za danas najavljen dolazak Eduarda Brunnera u Pulu, a to sigurno neće napraviti praznih ruku. Za očekivati je da bi ukazanje austrijskog menadžera značilo da je novac kojim će se račun odblokirati uplaćen te da je on došao samo kako bi zaključio kupoprodaju i već u nedjelju na djelu vidio svoje igrače. Ako se taj scenarij izjalovi, onda je za očekivati da će se na "Drosini" okrenuti švicarskoj poslovnoj grupaciji, koja je navodno još uvijek zainteresirana za kupnju pulskog prvoligaša.

Treći stranac

Ukoliko se pak suradnja s austrijskim menadžerom ostvari, Istra 1961 će dobiti trećeg stranog vlasnika nakon Rusa Mihaila Ščeglova i američke grupacije RMI koju je predstavljao Michael Glover. Ipak, kako to obično biva, takve se kupovine ne odrađuju u samo jednom danu, ali već bi i samo pojavljivanje Brunnera danas na "Drosini" bilo veliko osvježenje u ovoj sumornoj jeseni pulskog kluba.

Bez obzira na rasplet cijele ove situacije oko predaje vlasništva, dobra vijest za istarske ljubitelje nogometa glasi da će se utakmica između Istre 1961 i Hajduka u nedjelju sigurno igrati.

U nedjelju se igra

Naime, u pulskom su klubu osigurali novac za organizaciju ovog nedjeljnog susreta pa se shodno tome i ulaznice već nalaze u online prodaji, a od danas će se one moći kupiti i na blagajni ispod sjeverne tribine "Drosine". Za zapadnu i južnu tribinu trebat će izdvojiti 30 kuna, za sjevernu 20, dok će istočna biti zatvorena. Gostujući navijači svoje će ulaznice moći kupiti u pretprodaji i putem interneta, dok to neće moći napraviti na dan utakmice na blagajni. Svi koji su ulaznice za južnu i zapadnu tribinu kupili po cijeni od 40 kuna mogu zatražiti povrat novca na prodajnom mjestu ili putem interneta na mail: [email protected]. Blagajna će danas i sutra biti otvorena od 10 do 13 i od 17 do 19 sati te u nedjelju od 10 sati nadalje. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter