Brucošijada u srijedu u Histriji


Studenti Sveučilišta Jurja Dobrile, a posebice brucoši, mogu početi s priprema za veliki party dobrodošlice jer u srijedu u 22 sata u klubu hotela Park Plaza Histria počinje brucošijada.

U ulozi organizatora je prvi put Studentski zbor koji je odlučio pripremiti zabavu za početak akademske godine i to, kako kažu, na najvišoj razini.

U prekrasnom klubu prisutne će zabavljati Danijel Vale i The Night Express band. Posebno je važno istaknuti kako je studentima organiziran besplatan prijevoz iz grada i u grad modernim autobusom koji će kružno voziti do ranih jutarnjih sati.

Studenti će se moći ukrcavati na nekoliko lokacija i to u Šijani preko puta bivše Stande, u centru grada preko puta Markata na tržnici, na Verudi kraj tržnice i na Verudeli. Vozni red autobusa te ostale informacije dostupne su na slijedećem linku:

https://www.facebook.com/events/176351465901743/. Svi studenti imaju besplatan ulaz uz predočenje iksice ili indeksa, a svoj status mogu dokazati i slikom stranice indeksa s podacima. Svim ostalim posjetiteljima ulaz će se naplaćivati po cijeni od 50 kuna.

- Ovaj događaj neće samo utjecati na promociju Studentskog zbora kao glavnog organizatora, već će se njime promovirati Sveučilište, Pula i Istarska županija. Spremni smo organizirati slične događaje te podržati sve koji svojim trudom i željom da se nešto postigne ulažu u promociju Sveučilišta, napominju organizatori. (M. JERIN)


Podijeli: Facebook Twiter