Brojni poznati svjetski glazbenici na Seasplashu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih festivala te jedno od najopuštenijih glazbenih događanja u regiji "Seasplash", koji će se od 17. do 21. srpnja održati na lokaciji Fort Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule i ove će godine okupiti brojne glazbenike i predstaviti cjelokupnu drum and bass glazbu i kulturu, priopćili su danas organizatori.

Idealno festivalsko ljetovanje koje svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem, četiri dana glazbe na pet pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program i radionice, i ove godine u Pulu dovodi najbolje izvođače iz regije te poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući drum and bass glazbu i kulturu. Na podijima će se pet dana plesati na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu.

Osim ranije najavljenih Abassi Hi Powera te glavne atrakcije festivala - Asian Dub Foundationa, na 12. Seasplashu ove godine će nastupiti i Brain Damage meets Vibronics, Gentleman's Dub Club, I-Tal Jam Riddim feat. Igor Pavlica, Brain Holidays, Gipsy Mafia feat. Makako Jump, Waitapu, Bad Copy, Rahmanee, Bamwise, Raggalution, Kandžija feat. Gole Žene te Roots in Session i brojni drugi inozemni i domaći izvođači i soundsystemi. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter