Brojni mališani u Domu sportova Mate Parlov

Ilustracija (arhiva)
Ilustracija (arhiva)

Nakon što je kišica donekle u četvrtak spriječila zainteresirane da obiđu Gradski stadion Aldo Drosina na Danima otvorenih vrata Pula sporta, drugi dan programa pokazao se kao pun pogodak s obzirom da su brojni mališani prisustvovali obilasku Doma sportova Mate Parlov i uživali u treninzima kuglača, rukometaša, boksača i hrvača, okušavši se čak u ovim sportovima. Pula sport se ovom manifestacijom priključio obilježavanju Dana Grada Pule i Dana oslobođenja Pule programom kojim je otvorio vrata dva najveća sportska objekta u Puli.

Cijeli dan djeca su obilazila Dom sportova Mate Parlov, okušala se u kuglanju, pogledala trening kuglača Sportskog društva gluhih, potom rukometnog i boksačkog te hrvačkog kluba. Mnogi su se pulski mališani tako okušali u kuglanju, "boksanju" i igri na parketu dvorane, među njima i učenici Osnovne škole Stoja koje je učiteljica Oriana Starčić dovela da se upoznaju sa sportovima koji se održavaju u najvećoj pulskoj sportskoj dvorani.

Ujedno je, baš kao i dan ranije na Drosini, prezentirana nova web stranica Pula sporta, na kojoj se zainteresiranima nudi pregršt informacija vezanih za sportske objekte kojima upravlja Pula sport i to stadion i Dom sportova Mate Parlov, Dom Braće Ribar, Sportski centar Mirna (Pattinaggio) te nogometni tereni na Velom Vrhu i u Štinjanu, a trenutno je u prvom planu projekt izgradnje Gradskog bazena koji će uskoro započeti. Na stranici su brojne informacije o novostima, objektima i projektima koje Pula sport provodi. Usto su tu informacije od događanjima u objektima kojima upravljaju, te dokumentacija o javnoj nabavi, zatim o Pula sportu, poslovanju i slobodnim terminima u objektima. Na stranici su i kontakti svih sportskih klubova koji održavaju aktivnosti u objektima, a nova web stranica u potpunosti je prilagođena i za mobilne uređaje. (G. ROJNIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter