Brojni koncerti grupe Nola

Igor Pamić i Elvis Peršić (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić i Elvis Peršić (D. MEMEDOVIĆ)

Grupa Nola objavila je novi album "Negdje između" na službenom YouTube kanalu gdje se može preslušati u cijelosti. Pored dosad objavljenih videospotova posebno je zasjala pjesma "Drukčije" u a cappella izvedbi Gabi i talentirane vokalne skupine NešPula, koju prate fotografije Zlatka Gotovca.

Osam godina nakon povratničkog albuma "Iznad oblaka", s kojim su zaslužili šest nominacija za Porin, a pet godina nakon intimnog "Nola piano" albuma, bračni par Marijan Jelenić i Gabrijela Galant Jelenić praćeni ritam-sekcijom, Robertom Slamom i Deanom Vitasovićem, hrvatsku pop-rock scenu obogatili su ovo proljeće EP izdanjem "Negdje između" u nakladi Aquarius Recordsa.

Grupa je najavila i nastupe od Istre do Slavonije pa tako 22. srpnja nastupaju u Balama na trgu Bembo, 29. srpnja su na Silbi, 11. kolovoza nastupit će u Rovinju gdje će uveličati proslavu drugog rođendana Rovinj FM-a, 18. kolovoza nastupaju na Špancirfestu u Varaždinu, a 19. kolovoza na Evergreen festu u Čitluku. U Splitu će nastupiti 20. kolovoza i to na Reviji Urbane kulture Evo ruke! u Đardinu. Zadnji za sada predviđeni nastup je u Slavonskom Brodu na Slavonija Festu CMC200 26. kolovoza. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter