Brojne aktivnosti kluba Metamedia

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Udruga Metamedij nastavlja s aktivnostima u Metamedia klubu u Rojcu gdje ce se u srijedu, 14. listopada, u 20 sati prikazati film ''An Inconvenient Truth''/''Neugodna istina'' iz 2006. To je dojmljiv i inteligentan dokumentarac Ala Gorea koji upozorava na cinjenicu da je globalno zagrijavanje stvarno, da se dešava kao rezultat ljudskog djelovanja i predstavlja veliku opasnost za sve.

U cetvrtak, 15. listopada, pocinje ciklus radionica glazbene produkcije Ableton live 8. Radionicu ce voditi Marko Bolkovic, a njome organizatori žele potaknuti buduce glazbene producente razlicitih žanrova (hip-hop, house, techno, drum and bass, electro pop) te DJ-e na kreativno korištenje osobnog racunala. Radionica ce se održavati utorkom i cetvrtkom od 20 do 22 sata do 15. prosinca.

U petak je na redu prva u nizu izložbi mladih autora u Metamedia klubu te ce se svojim fotografijama na izložbi "Mexico u boji" predstaviti Ana Fornažar. Ona ce predstaviti 20 digitalnih fotografija nastalih tijekom dvomjesecne avanture u Mexicu. Izložba se otvara u 19 sati.

U subotu od 19 do 23 sata održat ce se hip-hop slušaonica pod nazivom "Straight From Tha Westcoast" uz prikazivanje dokumentarca "Welcome To Deathrow" iz 2001. godine.


Podijeli: Facebook Twiter