Brkovi na vodnjanskom Bikers Meetingu

Vodstvo Hornetsa poziva sve ljubitelje motocikala na dvodnevno druženje i zabavu
Vodstvo Hornetsa poziva sve ljubitelje motocikala na dvodnevno druženje i zabavu

Sutrašnjim okupljanjem u popodnevnim satima na vodnjanskom sajmu počinje tradicionalni međunarodni susret motociklista 9. Bikers Meeting, u organizaciji vodnjanskog motokluba Hornets. Sutra od 21 sat glazbu pušta DJ Bane, a nakon 22.30 sati nastupit će pulska rock grupa Old Friends Band.

Također na sajmu oko 23.30 sati kao udarni će bend nastupiti zagrebačka punk/turbofolk grupa Brkovi, a predgrupa će im biti, oko 22 sata, pulska rock grupa Metaxa.

Subotnji defile motociklista kroz Vodnjan planiran je u 19.30 sati, dok će se sutra u 15.30 sati prvo održati izložba oldtajmera (i motora i automobila) u organizaciji pulskog kluba Histria, a u 17.30 sati motoigre.

- Očekujemo dolazak od 1.500 do 2.000 ljudi. Osim iz naše zemlje, i ove godine očekujemo motocikliste iz Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare u pulskom Rock Caffeu Luka Marčeta, dopredsjednik motokluba Hornets.

Predsjednik kluba Milan Mušković i član MK Hornetsa Daniel Mauša naglasili su da će sva prikupljena sredstva uplatiti u humanitarne svrhe, najvjerojatnije u korist vodnjanskog Doma za starije i nemoćne osobe.

Ulaz je oba dana besplatan za sve na dva kotača, bio posrijedi APN, skuter ili veći motocikl, a ulaz se (20 kuna) naplaćuje u subotu, i to samo onima bez motocikla. Uz hranu i piće, gostima je osiguran i kamp.

Vodnjanski Hornets osnovan je u proljeće 2004. godine, a kako su vodeći ljudi danas najavili, idućeg će se ljeta potruditi da jakim bendovskim imenima i bogatim programom dostojno obilježe jubilarnu desetu obljetnicu djelovanja kluba kao i ove njihove manifestacije Bikers Meeting. (Napisao i snimio Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter